Ці солодощі можна їсти часто навіть під час схуднення: 5 корисних смаколиків

Тим, хто турбується про свою фігуру і намагається позбавитись зайвих кілограмів, все ж іноді так хочеться чогось солоденького. На щастя, дієтологи назвали солодощі, якими можна тішити себе та зберігати стрункість, тому можна їсти їх без почуття провини.
Гіркий шоколад
Темний шоколад, що містить вищий відсоток какао та мінімум цукру і калорій, не тільки приємний на смак, але й приносить користь здоров’ю. Ці ласощі багаті на антиоксиданти, допомагають знизити кров’яний тиск і покращити роботу мозку.
Заморожений йогурт
Для тих, хто обожнює морозиво, чудовою альтернативою може стати заморожений йогурт. Він містить менше калорій та жиру, ніж морозиво, а також є відмінним джерелом кальцію та білку. Щоб зробити з нього справжній корисний перекус, заморожений йогурт можна прикрасити свіжими фруктами, ягодами та горішками.
Фрукти
Спілі свіжі фрукти – найкращі солодощі, які можна їсти, не завдаючи шкоди фігурі. Вони багаті вітамінами, мінералами та клітковиною, а ось жиру та калорій в них дуже мало. Тому це ідеальна закуска або десерт.
Домашня гранола
Якщо самостійно приготувати гранолу, контролюючи інгредієнти та кількість цукру, вона буде здоровою та смачною стравою, якою можна насолоджуватися будь-якої пори дня. Для приготування слід використовувати цільнозерновий овес, горіхи, насіння та сухофрукти.
Запечені яблука
Це дуже корисний, смачний та простий у приготуванні десерт. Потрібно просто видалити серцевину з яблука, додати всередину трошки меду, кориці та подрібнених горішків, а потім покласти у розігріту духовку. Запечені яблука готові, коли вони стануть м’якими, золотисто-коричневими.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment